Fotobehang

OPLEVERING


Oplevering wanden voor het aanbrengen van Wallcover. Zorg ervoor dat de ondergrond een egale witte ondergrond heeft zonder vlekken. Wallcover vinyl is niet transparant maar bij lichte vlakken in de print kunnen donkere vlekken op de muur er door heen komen.

NIEUW GESTUUKTE WANDEN:

Zo glad mogelijk opleveren want het vinyl neemt de structuur van de muur aan. De wand moet droog zijn. Voorstrijken NA het stucen is noodzakelijk en moet minimaal een dag voor het aanbrengen van het vinyl droog zijn.

BESTAANDE WIT GESCHILDERDE WANDEN:

De muur moet egaal zijn en geen dikke en/of donker plamuur plekken bevatten. Houdt er rekening mee dat oneffenheden op de wand zichtbaar worden. Vinyl neemt de structuur van de ondergrond aan. Grote oneffenheden kunnen een slechte hechting van het vinyl tot gevolg hebben.

GIPSWANDEN:

Naden goed vlak maken en schuren (glad schuren). Wand daarna altijd voorstrijken, ook de randen! Vervolgens na het voorstrijken de muur met latex dekkend wit schilderen.

GLASVLIESBEHANG:

De muur moet een egale witte kleur hebben. Houdt er rekening mee dat het vinyl het motief van het glasvliesbehang aanneemt.

NIET ZUIGENDE ONDERGRONDEN:

Formica - HPL - Gelakte wanden - MDF - Deuren. Oppervlak moet egaal wit en vetvrij zijn. De verlijming gebeurt met een speciale lijm en zorgt voor een permanente bevestiging! MDF wanden kunnen het beste, naden goed glad schuren, voorbehandeld worden met witte MDF 2 in 1 grondverf, dekkend wit. Een nog mooier resultaat krijg je als je de MDF platen ook nog even wit schildert, gebruik hiervoor nooit latex. Een enkele plaat MDF, zonder naden, kan rechtstreeks beplakt worden en behoeft gaan extra behandeling.

Wij adviseren Flevopol als voorstrijkmiddel. Sigma (Universal Primer), Litofix en Alabastine leveren een soortgelijk voorstrijkmiddel.

MEERKOSTEN EN MEERWERK:
Indien wanden voor aanbrengen van het vinyl niet voldoen aan de bovenstaande opleverspecificatie kan dit tot gevolg hebben dat wij moeten besluiten de Wallcover niet aan te brengen. Er zal een nieuwe afspraak gemaakt worden om de Wallcover op een later tijdstip alsnog aan te brengen. Kosten die te maken hebben met het annuleren van het aanbrengen zullen doorberekend worden. Eventuele meerwerkkosten voor het aanbrengen van een Wallcover op een niet correct opgeleverde wanden worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht, houdt hierbij rekening met een uurtarief van € 55,- , dit is exclusief materiaalkosten.


Image2

MEER WETEN?

010 - 4121643

INFO@WALLCOVER.NL

RECENTE PROJECTEN


Wallcover bij RTV Utrecht | Utrecht
Wallcover RTV Utrecht.jpg
Wallcover bij Jordex Shipping & Forwarding | Rhoon
IMG_1796.JPG
Wallcover bij De Koffiebar |
IMG_8021.JPG
Beveiligingsbedrijf VDP | Nijmegen
VDP Wallcover 2.jpg